Билетите за мача Етър - Черно море се пускат в

...
Билетите за мача Етър - Черно море се пускат в
Коментари Харесай

Етър пуска билети по 7 лева в предварителна продажба

Билетите за мача Етър - Черно море се пускат в предварителна продажба от на следващия ден, заяви административният шеф Страцимир Тинчев. От този сезон има смяна в клубната политика по отношение на билетите, като те ще бъдат на две разнообразни цени. В предварителната продажба талоните ще костват единствено по 7 лева, само че в деня на мача цената им към този момент ще е 10 лв.. Единствено за мачовете на етърци против ЦСКА-София и “Левски” всички билети ще са по 10 лв.. Децата на възраст до 10 години ще гледат дуелите на етърци гратис, както и до в този момент, само че наложително с компаньон и декларация.

Билетите ще се продават в петък от 15:00 до 19:00 ч. на касата до Спортния диспансер и в събота още веднъж там от 11:00 до 19:00 ч. Цената им единствено в тези два дни е по 7 лева и клубът приканва последователите да се възползват и да си ги купуват авансово.

В неделя билетите са по 10 лева и ще се продават от 12:00 ч. във почитател магазина, а от 15:00 ч. на касите.
Входовете за стадиона ще бъдат отворени от 16:30 ч., като за домакините това са двата входа от северната част, а за гостите – южният вход. Мачът е с аудитория, само че при съблюдаване на всички противоепидемични ограничения, припомниха от великотърновския клуб. Задължително ще се следи за съблюдаване на 1.5 метра отдалеченост, както и за сядане през седалка.

Припомняме, че абонаментни карти за домакинските мачове можете да заявите и през днешния ден. Желаещите да си закупят карти би трябвало да показват в канцеларията на клуба на стадион „ Ивайло “ фотография, дата на раждане и трите си имена. Притежателите на карти от предишния сезон няма потребност да носят фотография. Картите ще са персонални и не могат да бъдат преотстъпвани.

Цената на карта за възрастен за целия сезон е 80 лв.. Младежи на възраст от 10 до 18 години и пенсионери над 65 години ще заплащат по 40 лв. за карта. За лица със специфични потребности картите са по 30 лв.. ВИП картите костват по 600 лв., като с изключение на място в ложата обезпечават паркинг, кетъринг и наблюдение на срещите на тима като посетител. Притежателите на карти ще получават и отстъпка от 10 % във почитател магазина.

Бонусът за всеки собственик на карта е сериозен – за 16-те домашен мача на „ Етър” той ще заплати 80 лева, до момента в който при обособени билети цената е общо от 112 до 160 лева Това значи понижение от 30 до 50 %! Още по-голяма е отстъпката за младежи до 18 година и пенсионери, които вместо от 112 до 160 лева могат да влизат на всички домашен мачове единствено против 40 лева efbet Лига 2 кръг, неделя 16 август  Етър 17:45предстои  Черно море
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР