Билетите за домакинските мачове на Етър“ за предстоящия сезон в

...
Билетите за домакинските мачове на Етър“ за предстоящия сезон в
Коментари Харесай

Етър с важна информация за феновете

Билетите за домакинските мачове на „ Етър “ за идния сезон в efbet Лига - както за предварителната продажба, по този начин и директно преди срещите, ще бъдат на Eventim. Те ще бъдат налични за всички искащи и онлайн, с изключение на на касите преди мач.

Цените на билетите ще бъдат според от рейтинга на противниковите тимове. За мачовете против отборите от топ 6 от последното състезание – „ Лудогорец “, ЦСКА, ЦСКА 1948, „ Левски “, „ Локомотив “ (Пловдив) и „ Черно море “, плюс „ Ботев “ (Пловдив), цената е 15 лева за общоприет билет и 8 лева за възпитаници и пенсионери.

За мачовете против останалите тимове „ Арда “, „ Славия “, „ Локомотив “ (София), „ Пирин “, „ Ботев “ (Враца), „ Хебър “, „ Берое “ и „ Крумовград “ цената е 10 лева за общоприет билет и 6 лева за възпитаници и пенсионери.

Припомняме, че към момента всеки искащ може да съобщи абонаментна карта за целия сезон. Стандартна карта (за всички от 18 до 65-годишна възраст) е 150 лева, понижена карта за възпитаници и пенсионери (за всички от 7 до 18 и над 65-годишна възраст) е 80 лева, а VIP картата, която обезпечава място в ложите на стадион „ Ивайло “ и обезпечено паркомясто за автомобил, е 924 лева Картите са годни за целия спортно-състезателен сезон 2023/2024 година – за всички 18 домашен срещи от шампионата плюс мачовете за Купата на България.

Цените са калкулирани по този начин, че всеки собственик на абонаментна карта да може да гледа мачовете на цените на билетите от м.г. Така общоприетата карта обезпечава достъп против 8 лева на мач, а понижената – 5 лева
Всеки, който си закупи абонаментна карта, има опция до края на юли да съобщи публична мачова фланелка на „ Етър “ от новия юбилеен екип с 30 % понижение – на цена от 70 лева Картите могат да бъдат декларирани в офиса на клуба на стадион „ Ивайло “, тел. за информация – 0888205832. Снимки за картите не са нужни!

" Бъдете 12-ия състезател на „ болярите “ и през новия сезон в елита! ", написаха от клуба. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР