Билетите ще са в продажба от петък (19.05) от 12:00ч.

...
Билетите ще са в продажба от петък (19.05) от 12:00ч.
Коментари Харесай

Локо пуска днес в продажба билетите за мача с Левски

Билетите ще са в продажба от петък (19.05) от 12:00ч. единствено и само на касите на “Лаута ”. Всеки билет ще дава отговор единствено и само за бранша, споменат на самия пропуск. Тези за гостите ще са с друг QR код от тези на домакините. Ако се откри недействителен билет при инспекция на входа – неговият собственик няма да бъде позволен.

Всеки последовател на Локомотив, закупил билет за мача, ще получи безвъзмездна карта за гориво. Тя обезпечава понижение от -5ст. на литър и важи за всички типове горива. Отстъпката се получава без да е нужно да се натрупат точки.

Смърфът още веднъж ще е на стадиона, а DJ Роко ще му прави компания, като двамата ще имат задачата да се грижат за положителното въодушевление по трибуните. Ръководството на клуба още веднъж ще провежда лотария, а спечелилите ще бъдат изтеглени на полувремето. Наградите ще бъдат оповестени напълно скоро, като всеки, който си е закупил билет, би трябвало да го резервира в себе си до края на мача.

Работно време на касите на стадион “Локомотив ”:

19.05 – от 12:00ч. до 18:00ч.
20.05 – от 12:00ч. до 18:00ч.
21.05 – от 12:00ч. до края на първото полувреме

Цените на билетите са:

Трибуна “Бесика ” – 20 лв. ( за пенсионери и   за възпитаници сред 11г. и 19г. – 10 лв. – при показване на удостоверяващ документ )

Централна естрада – 20 лв.

Паркингът на територията на комплекса в деня на мача ще бъде 3 лв..

Централната естрада на стадион “Локомотив ” ще бъде с понижен потенциал, тъй като на нея е самостоятелен краткотрайно бранш за посетители!

Деца до 10г. (навършени) ще влизат гратис (важи единствено за “Бесика ”), само че би трябвало да са с  ПРИДРУЖИТЕЛ  на мачовете и правилно попълнена  ДЕКЛАРАЦИЯ.

Всеки последовател би трябвало да си носи  ЛИЧНАТА КАРТА  за всеки дуел, тъй като тя ще бъде поискана от органите на реда на входовете на стадиона. Деца до 16 години влизат единствено с  ПРИДРУЖИТЕЛ , правилно попълнена  ДЕКЛАРАЦИЯ  и валиден  БИЛЕТ/АБОНАМЕНТНА КАРТА . За облекчение на последователите, ще има такива заявления на всеки вход на стадиона, както и на касите.
 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР