Билети за градския транспорт с вкус на канабис предлага в

...
Билети за градския транспорт с вкус на канабис предлага в
Коментари Харесай

Билет с вкус на канабис слага край на стреса в берлинското метро

Билети за градския превоз с усет на канабис предлага в нова коледна акция берлинският транспортьор BVG, който поддържа автобусни и трамвайни линии, както и метрото в немската столица.

Дневният билет, който се предлага на цена 8,80 евро в границите на коледната акция, ще бъде от ядлива хартия, импрегнирана с тъничък пласт конопено масло, " най-вече три капки ", както твърдят от компанията. След приключване на 24-часовата му годност билетът може да се употребява. За разлика от цъфтящите връхчета на канабиса, конопеното семе не съдържа психоактивни субстанции като THC, по тази причина е „ изцяло безвредно за здравето “ и „ изцяло законно “, споделят от BVG.
Кандидат-депутатът употребил канабиса като болкоуспокояващи
Вече някогашният претендентът за депутат от НФСБ Валентин Велев призна пред bTV, че е отглеждал канабис, само че по думите му го е из...
Прочети повече
Според създателите на акцията, Коледа може да бъде доста под напрежение интервал от годината поради напрежението с обикалянето в търсене на дарове. За тези от вас, които желаят да изживеят една Коледа в спокойна атмосфера, ние намерихме метод да осигурим спомагателна релаксация, се споделя в рекламния клип.



Още от ЕВРОПА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР