Билети вече могат да се купуват през онлайн системата на

...
Билети вече могат да се купуват през онлайн системата на
Коментари Харесай

Билети вече могат да се купуват през онлайн системата на НДК

Билети към този момент могат да се купуват през онлайн системата на НДК, освен да се резервират, оповестяват от екипа.

 © Архив / Българска телеграфна агенция
На tickets.ndk.bg към този момент са се записали над 15 000 консуматори, идната стъпка е въвеждане на лична система за инспекция на билетите.

Въвеждането на онлайн системата за продажба на билети е в унисон с визията на управлението на НДК за превръщането му в съвременен европейски културно-конгресен център. Платформата за покупка на билети е част от повсеместен пакет за възстановяване на организацията на събития в НДК, като идната стъпка ще е въвеждането и на лична система за инспекция на купените билети. Това е поредност от ограничения, подхванати от мениджмънта за възстановяване на качеството на обслужване на сътрудниците, клиентите и феновете на НДК, както и за увеличение на сигурността в постройката. Така от екипа се надяват и да покачат приходите.

Билети за събитията във всички културни пространства на НДК - зала 1, Театър " Азарян ", ДНК - Пространство за актуален танц и пърформанс, кино " Люмиер Лидл ", Литературния клуб " Перото ", зала 42 - могат да се купят на tickets.ndk.bg.

До 20 април /петък/ Билетният център ще работи целодневно в кино " Люмиер Лидл ", а касите в главната постройка ще отварят след привършване на събитията, се показва в известието.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР