Билети на половин цена срещу дарена книга предлага Театър “Българска

...
Билети на половин цена срещу дарена книга предлага Театър “Българска
Коментари Харесай

Билети на половин цена срещу дарена книга предлага Военният театър

Билети на половин цена против дарена книга предлага Театър “Българска армия” /ТБА/. Второто издание на акцията “Дари книга, ела на театър” стартира на 22 май и ще продължи до 28 май, оповестяват от трупата.

Целта е да се съберат книги за деца в неравностойно състояние и за читалището в с. Долна Малина. Който подари книга на касата на ТБА, получава ваучър с 50 на 100 отстъпка от цената на един билет за режисура през май или юни. При подаяние от три или повече книги се получава втори ваучър. Намалението не важи за гостуващи спектакли.

През седмицата, когато честваме 24 май, ТБА ще приема книги както за деца, по този начин и за възрастни. Препоръчително е изданията да са нови, а по-старите да са непокътнати. От трупата ще занесат събраните книги на деца в неравностойно състояние и в читалището в с. Долна Малина. Инициаторите одобряват и други оферти за места и хора, на които да бъдат предоставени книги.

В първата акция – през предишния сценичен сезон, бяха събрани над 3750 тома. Книги бяха дарени на Отделението по детска кардиология на Националната кардиологична болница и на читалище “Георги Димитров” в с. Ковачевци. Поради огромния брой дарени книги ТБА зарадва също дребните пациенти на клиниката по ушни, носни и гърлени заболявания на Военномедицинската академия, напомнят от трупата.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР