Билетче за левче срещу мръсния въздух в СофияЗаради замърсяване на

...
Билетче за левче срещу мръсния въздух в СофияЗаради замърсяване на
Коментари Харесай

Вижте акцентите от броя на „Труд“ в понеделник, 29 януари 2018

Билетче за левче
против мръсния въздух в София


 02-4

Заради замърсяване на въздуха в София, за първи път през вчерашния ден столичани имаха опция да пътуват със “зелен билет ”. Срещу 1 лева, транспортният документ разрешава напредване по всички линии на градския превоз. Мярката се вкарва с цел да се понижи замърсяването на въздуха от коли и повече хора да употребяват градския превоз.

Един от трите
„ Спартан ”-а отново полетя


 05-1

Техниците от Военновъздушни сили направиха знамение, с цел да вдигнат един от трите приземени от много време военно-транспортни самолета “Спартан ”, които са на въоръжение. Контролният полет със аероплан с борден № 072 бе през уикенда, научи “Труд ”. Авиаторите работиха непрекъснато, с цел да сглобят неизправната машина. Те приложили метода на “канибализма ”, т.е. смъкват се елементи от аварирал аероплан и се поставят на различен, с цел да може да лети.

Бизнесът излиза
на митинг на 28 февруари
Работодателите се афишират
срещи операциите на пазара


 06-1

Работодателите излизат на митинг поради повишаването на тока на едро. На 28 февруари, сряда, от 11 часа, в София ще се организира митинг под надпис “ ”НЕ ” на далаверите в енергетиката! ”. За това се договориха национално представителните организации на работодателите, обединени в АОБР – Асоциация на индустриалния капитал в България (АИКБ), Българска стопанска камара (БСК), Българска търговско-промишлена палата (БТПП) и Конфедерация на работодателите и индустриалците в България (КРИБ).

Целта на зелените лъжци е политическа

 митинг на зелените

Протестите в отбрана на Пирин в действителност са плод на политическите упоритости на зелените и хората, които излизат на улицата, към този момент усещат, че са използвани от шепата псевдоеколози.

Цяло знамение е, че българите са добре лекувани

 15-1

Интервю с главниятсекретар на Българския лекарски съюз доктор Стоян Борисов

Кривозащитниците затъват в неистини и срам

 13-kuti

Крайно време е по образеца на Съединени американски щати да се одобри закон, мощно ограничителен произвола на НПО-та – разбор на доктор Илия Илиев

“Всичко без коз ” в Българска национална телевизия

 17-1

Говорят за професио­нализъм, а имат мислено политиката – коментар на Иван Гарелов

Новото румънско държавно управление – следващата гнила ябълка

 12-1

Виорика Дънчила може да се окаже кукла на конци – коментар на Мартина Ганчева

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР