Бил съм всяка вечер на протестите. От един подпис по-важно

...
Бил съм всяка вечер на протестите. От един подпис по-важно
Коментари Харесай

Актьор: Мислех да дарявам бившите си жени, барабар с килимите и календарите

Бил съм всяка вечер на митингите. От един автограф по-важно е наличието. Поканиха ме и на трибуната, само че аз нямам декламаторски качества. Аз съм потребен с наличието си там. Това сподели артистът Стефан Денолюбов в „ Студио Х “ по ТВ 7/8. Той показа:
Дори и комунистите стартират да ми наподобяват симпатични. Ако бях на трибуната щях да кажа, че нарушителите сме ние, че сме търпели това. Той ти споделя, че ти си дебелак, само че той е дебелак. Ние търсим логичност в техните реакции, само че такава няма. Това е дебилизъм. Мислех да подарявам някогашните си дами, заедно с килимите и календарите.

Сега ти взривяват бизнеса или ти го крадат. Държат те в ареста по едно обвиняване, след това айдее…., по друго. И Ботев е терорист, тъй като е желал оставка на Султана. Трогнат съм от „ синдикатите “. Те са като тези преди 10-ти ноември. Все някакви зависимости. Съжалявам тази жена, аз съм я виждал на митингите, сподели той за присъединяване на Ваня Григорова от КТ „ Подкрепа “.

Мутрите от оставка не схващат. Все едно сме 90-та година. Ние непрекъснато спорим. Все питат какво ще пристигна след това. Виждаш апаш у дома. Казваш му: „ Добър вечер “. И той те моли: „ Остави ме, че в случай че знаеш какви крадци идват “. Какво ще пристигна, ами то зависи от теб. Власт се взима на избори, само че добре де, той за какво подаде оставка два пъти. Значи с подаване на оставка се отива на избори. Защо в този момент ние да не Му желаеме оставката, откакто сме го хванали „ цап царап “.

Много неща се потвърдиха. Американците направиха разбор на записите. Гешев е наслада. Аз не съм на щат от години. Плащам цената за това, само че показвам гражданската си позиция. За обвързаностите се чудя от кое място да стартира. Във всяка страна щеше да има оставка, арести и затвор.

Комисиите за плановете на актьорите са анонимни. Говорим за зависимостите. Ние лека започваме да упражняваме напън. Гледам им безумните доводи, с които режат качествените неща, с цел да може парите да отидат при избрани хора. При нас е за жълти стотинки. Тук първо крадат и след това бият. Затова всички на улицата.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР