Бил Клинтън беше забелязан да се разговаря с губернатора на

...
Бил Клинтън беше забелязан да се разговаря с губернатора на
Коментари Харесай

Бил Клинтън бе забелязан с губернатора на Калифорния Гавин Нюсъм в Мексико по време на публикуването на документите на Епщайн

Бил Клинтън беше видян да се беседва с губернатора на Калифорния Гавин Нюсъм в първокласен мексикански курорт предходната седмица, когато бяха изтеглени голям брой документи, свързани с Джефри Епщайн някогашният президент още веднъж в неприличната светлина на прожекторите.

42-ият президент и губернаторът на Голдън Стейт, дружно със брачната половинка му Дженифър Сибел Нюсъм, бяха видени да се возят дружно в количка за голф, до момента в който бяха на отмора в курорта Four Seasons в Тамариндо, Мексико в петък, съгласно фотоси, получени от The Post.

Клинтън бе забелязана да носи многоцветна риза с къси ръкави и чифт сини къси панталони, до момента в който носеше панамска шапка, до момента в който грееше слънце, демонстрират фотоси, получени от The Post. Той се излежаваше в задната част на количка за голф с кръстосани крайници.

Към Нюсъм – облечен в тъмни облекла и бейзболна шапка – се причисли брачната половинка му Дженифър в предната част на количката, съгласно фотосите.

Очевидец, отседнал в първокласния курорт, не е видял някогашния...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР