Бил Гейтс предупреди, че следващите 5-6 месеца може да бъдат

...
Бил Гейтс предупреди, че следващите 5-6 месеца може да бъдат
Коментари Харесай

Бил Гейтс с нова прогноза за пандемията

 Бил Гейтс предизвести, че идващите 5-6 месеца може да бъдат най-тежките от началото на пандемията. Това изявление е на фона на рекордно високите смъртни случаи и хоспитализации на пациенти с ковид в Съединени американски щати.

" Мислех си, че Съединени американски щати се оправи по-добре с преодоляването на пандемията. " За страдание, идващите 5-6 месеца може да са най-лошото от пандемията. Прогнозата на IHME (Институт за здравни индикатори и оценки) демонстрира над 200 000 смъртни случая. Ако следваме разпоредбите, във връзка с носенето на маски и на съблюдаване на отдалеченост, бихме могли да избегнем огромен % от тези смъртни случаи “, сподели Гейтс, съпредседателят на фондация " Бил и Мелинда Гейтс " пред CNN. "

" През 2015 година направих прогноза за задаваща се пандемия. Е, случи се. Тогава дори мислех, че броят на смъртните случаи може да е по-висок. Не се сбъдна. Това, което ме изненада е икономическото влияние, което аргументи тази пандемия. То е доста по-голямо от прогнозата ми отпреди пет години ", сподели той.

Гейтс сподели, че неговата фондация е финансирала огромна част от проучванията за имунизациите.

" Ние сме доста пъргави. Партньор сме на CEPI (Коалицията за нововъведения за подготвеност за епидемия), което е второто по величина финансиране след държавното управление на Съединени американски щати, " добавя той.

" Така че в диагностиката, лечението и имунизациите, знаем по какъв начин частите би трябвало да се обединят по съответния метод. Нашият опит в региона на инфекциозните заболявания се ползва към целия свят. Не единствено за богатите и развити страни, само че и за по-бедните ", прибавя той.

 

" Ще приема имунизацията обществено, в случай че би трябвало. По сходство на Бил Клинтън, Джордж Буш и Барак Обама. Смятам, че това ще е добър образец за всички хора. "  

" Разбира се, носенето на маски е потребно. Те не са скъпи. Баровете и заведенията за хранене би трябвало да бъдат  затворени, до момента в който навлизаме в новата вълна. С учебни заведения в действителност е комплицирано. Там болестта посредством децата се пренася по-различен метод. “, завършва Гейтс.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР