Бил Гейтс може и да не вижда много смисъл и

...
Бил Гейтс може и да не вижда много смисъл и
Коментари Харесай

Crypto.com изпратила по погрешка над 10 милиона долара на жена

Бил Гейтс може и да не вижда доста смисъл и бъдеще в търговията с криптовалути, само че е реалност, че все още не са един и двама тези, които са съумели да забогатеят фрапантно с помощта на нея. А от време на време човек може да забогатее даже и да не би трябвало.

От The Herald Sun разбираме, че и в света на криптовалутите се случват неточности. И то много огромни. Направо неточности за милиони.

Оказва се, че в средата на предходната година от Crypto.com - една от огромните платформи за търговия с криптовалути, е трябвало да възстановят 100 долара по сметката на жена от Мелбърн. Е да де, но вместо въпросните 100 $ са пуснали по сметката ѝ цели 10.5 милиона $.
 Снимка 585910
 

Жената не се е оказала добросъвестна и не е алармирала за позволената неточност, а на хората от платформата им е лишило месеци преди да схванат за нея. Всъщност, осъзнали са какво са създали едвам към Коледа по време на одит.

От Crypto.com незабавно са се обърнали към съда с молба парите да им бъдат върнати, само че се е оказало, че въпросната жена не си е губила времето и ги е похарчила. Голяма част от тях за имение, което коства няколко милиона $. От съда обаче са отсъдили, че то би трябвало да бъде продадено, а парите от него възобновени на платформата, пише DMARGE.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР