Бижутата, които носим всеки ден, често потъмняват от грим, кремове,

...
Бижутата, които носим всеки ден, често потъмняват от грим, кремове,
Коментари Харесай

Как и колко често трябва да чистите бижутата си

Бижутата, които носим всеки ден, постоянно потъмняват от грим, кремове, парфюми, контакт с кожата и външни детайли. Но какъв брой постоянно би трябвало да ги почиствате зависи от това какъв брой постоянно ги носите.
Например брачна халка, която се носи всекидневно, се нуждае от по-редовно разчистване, в сравнение с висулка, която слагате единствено на мотиви. Колиетата нормално не се замърсяват доста, само че обеците и пръстените влизат в контакт с всевъзможни типове субстанции и микроби, събиращи нечистотия с течение на времето.
 Как да разберете дали вашите сребърни бижута са същински Как да разберете дали вашите сребърни бижута са същински
От незапомнени времена хората са купували предмети от благородни метали, било то сребърни бижута или монети. Преди години хората са година..
Идеалният вид би бил да почиствате бижутата си най-малко един път на 3 месеца. Изключение вършат тези детайли, за които към този момент казахме – те би трябвало да се почистват всеки месец.
Някои от методите, по които можете да почистите бижута, включват ултразвуков почистващ препарат за бижута. Той предлага безвреден метод за разчистване на вашите скъпоценности и очила. За диаманти и други скъпоценни камъни можете да употребявате дребна четка, особено предопределена за задачата. Бялото и жълтото злато почиствайте с гальовен разтвор за измиване на бижута и четка за зъби. Що се отнася до среброто – там имате необятно поле на изява, като можете да употребявате даже.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР