Бижутата играят важна роля в нашия живот. Можем да ги

...
Бижутата играят важна роля в нашия живот. Можем да ги
Коментари Харесай

Кой не би трябвало да носи златни бижута и защо не трябва да се носи сребро със злато!

Бижутата играят значима роля в нашия живот. Можем да ги поднесем като подарък, те ни оказват помощ да подчертаем благополучието си и да създадем облик на изискана дама.

От всички благородни метали през днешния ден най-популярно е златото. Има доста исторически
събития и митове, свързани с този хубав доблестен метал. Преди всяка самоуважаваща се дама носеше златни бижута с горделивост.

В актуалния свят съвсем всяко момиче може да  си ги разреши. Повечето от нас носят пръстени, обеци и гривни всеки ден, без да знаят каква щета могат да нанесат на нашето здраве.

Според присъединяване в шоуто “Битката за душeвността ” Елена Ясевич утвърждава, че не всеки може да носи злато. Въпреки потребните свойства на този метал, той има и доста
негативни качества.

Кой не би трябвало да носи златни бижута?

Елена не предлага да носят златни бижута хората, които постоянно изпитват стрес, живеят в огромни столични региони и водят деен метод на живот. Златото има негативно влияние върху тази категория хора и е в допълнение, дразнещо за тях.

Оказва се, че човек, който всеки ден е изправен пред стресови обстановки и е подложен на въздействие от външни фактори, получава негативи от златото. Носенето му може да аргументи проблеми с нервната система, което може да докара до продължителна меланхолия, нервно разстройство и непрекъснат стрес.

Елена Ясевич предлага да носят златни бижута тези, чийто живот не е толкоз деен и цялостен със събития и страсти. Златото притегля шанса и дава опция единствено на тези, които водят мек и кротичък метод на живот.

Защо не би трябвало да се носи злато със сребро?

Любителите на бижута постоянно вършат една груба неточност – те носят златни бижута със
сребърни. Според Елена Ясевич този табиет може да докара до остатък на сила и да докара до отрицателни последствия. Докато златото е източник на сила, мощ, желания и стремежи, среброто, в противен случай, прави индивида по-спокоен, съразмерен и уравновесен.

Следователно, когато тези два метала се комбинират, поражда някакъв дизбаланс. В
човека се смесват две полярни сили, което води до цялостен безпорядък. Носенето на сребро със злато е изрично невероятно, защото може да предизвика разнообразни болести и чести промени в настроението.

Препоръчва се виновен метод към избора на бижута, изберете единствено тези, които
отговарят на вашият метод на живот и темперамента ви. В тези случаи бижутата ще ви
донесат единствено благополучие и триумфи.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР