Бижутата и аксесоарите, които сложиха звездите в нощта на Оскарите

...
Бижутата и аксесоарите, които сложиха звездите в нощта на Оскарите
Коментари Харесай

Диаманти за милиони в нощта на Оскарите

Бижутата и аксесоарите, които сложиха звездите в нощта на Оскарите са коствали над 30 милиона $, пресметна списание Forbes. Най-предпочитаната марка от звездите е Chopard, само че диамантите на De Beers Forevermark и Harry Winston блестяха най-ярко, написа изданието.

 Снимка 344452

Никол Кидман постави 84 карата диаманти на бижутерската къща Harry Winston. Носителката на Оскар имаше обеци, гривни и пръстени с диаманти.

 Снимка 344453

Мексиканската звезда Салма Хайек също заложи на бижута от Harry Winston за над $4.2 милиона.

 Снимка 344454

Хелън Мирън се украси с бижута за $3.8 милиона от същата компания. Британската актриса направи усещане с царствена платинена огърлица със сапфири и диаманти.

 Снимка 344462

Олимпийската шампионка Линдзи Вон , която завърши с дейната спортна кариера, и залага повече на обществения си имидж, заложи на бижута от Bulgari. Американката избра огърлица от платина, злато диаманти и рубини в комплект с ретро обеци, които приковаха вниманието.

 Снимка 344458

Актрисата Ашли Джъд избра същата компания за своите аксесоари, които са от 1930 година

Мъжете по-трудно могат да блеснат с бижута, само че актьорите Ричард Дженкинс ( " Формата на водата " ) и Уилям Дефо ( " Проектът Флорида " ) влизат в класацията на Forbes със своите часовници, които са на цена от 9900 и 12 700 $.

 Снимка 344459

Но и при някои мъже е позволен блясъка на диамантите. На празненство след церемонията Сър Елтън Джон постави платинен часовник Bulgari Octo Finissimo и брошка със сапфири, рубини, смарагди и диаманти от 1969 година Поп звездата избра и два пръстена от бяло злато и сапфири на марката.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР