Бихме могли да се върнем към преговори , ще го

...
Бихме могли да се върнем към преговори , ще го
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: Ще предложа на колегите да се върнем на преговори

Бихме могли да се върнем към договаряния, ще го предложа на сътрудниците, само че решението ще го вземем дружно. Това сподели в коридорите на Народното събрание водачът на " Демократи за мощна България " (ДСБ)  Атанас Атанасов, който е един от водачите в обединението " Продължаваме промяната – Демократична България " (ПП-ДБ).

" Отнасяме  се  отговорно  към  обстановката, даваме си сметка, че  обществото не желае избори, казахме го снощи  независимо  от  страстите ", добави той. 

" Не може да е изпълнен мандатът, когато се оказва, че няма съглашение, няма единодушие за присъединяване на тези хора в държавно управление като цяло ", съобщи Атанас Атанасов.  Няма единодушие за съглашението, за какво трябваше да се бърза за 24 часа, при изискване, че имаме цяла седмица ", попита той. 

" Как ще се внесе за гласоподаване лист с хора, половината от които са написали заявления, че не са съгласни да бъдат членове на това държавно управление. Не може този лист да бъде импортиран по този метод, който с самоувереност беше прочетен при президента ", сподели още Атанас Атанасов.  
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР