Бихме искали да кажем няколко неща, които се отнасят до

...
Бихме искали да кажем няколко неща, които се отнасят до
Коментари Харесай

Нинова разясни дали ще бъде председател на НС, посочи и какво очаква от Продължаваме промяната

Бихме желали да кажем няколко неща, които се отнасят до " за България " и до имена от " за България ". Първо, удостоверяваме още веднъж волята си да поставим старания да има постоянно държавно управление, което да преведе страната и хората през рецесиите и да стартира същинската смяна на досегашния модел на ръководство. Второ, освен сме заявили, само че и на процедура сме показвали, че се борим със задкулисието както вътре в партията при нас, по този начин и на открито, и ще продължим по този начин и не можем да допуснем да се внушава, че участваме в подмолни диалози или сделки. Това съобщи пред медиите водачът на Корнелия Нинова  Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на Коалиция за в централата на партията, съобщи кореспондент на

,,Както знаете, завърши работата на 18-те експертни работни групи, които откриха общите неща на стратегиите на четирите партии. Останаха обаче някои противоречиви въпроси, по тази причина чакаме от мандатоносителя "Продължаваме смяната " да свика лидерска среща на четирите партии, с цел да почистим противоречивите въпроси. В резултат на тази среща желаеме да се приготви документално съдружно съглашение с ясно написани задължения. Нашата грижа са хората. Искаме да сложим ясно написано съдружно съглашение – какво вършим с цената на тока, по какъв начин компенсираме приходите на хората, стопанската система, какво вършим с Коронавирус рецесията...'', добави Нинова.

Тя изясни, че щом бъде подписано такова съдружно съглашение, то ще би трябвало да мине през Националния съвет на и едвам тогава може да се приказва "за имена и постове ".

Председателят на социалистите опроверга спряганите имена на хора от за бъдещи министри, наблягайки, че тези имена "изобщо не са били обсъждани вътре в партията ".

Тези имена не са обсъждани вътре в партията, какъвто е редът на Национален съвет. Ние сме партия с ред и правила, означи Корнелия Нинова  Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на Коалиция за.

В умозаключение тя отхвърли и слуховете, че ще бъде първият ръководител на 47-ото Народно заседание, както и мълвата, че той ще се избира на ротационен принцип.

Вчера от едно писмо от партия излезе информация, която през целия ден се постанова като решение, че четирите партии в бъдещото съдружно държавно управление сме се договорили ръководителят на Народното събрание да се избира на ротационен принцип за по една година от четирите партии и че аз ще съм първият подобен ръководител на Народното събрание. Това изрично не дава отговор на истината. Такава сделка нямаме нито за ротационен принцип, нито че аз ще съм първия ротационен ръководител. Най-малкото щях да знам за това, изясни Нинова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР