Бих си дала отвод по цитираните дела, защото по двете

...
Бих си дала отвод по цитираните дела, защото по двете
Коментари Харесай

Цвета Рангелова: Бих си направила отвод по делата за промените в Конституцията и референдума за българския лев

Бих си дала отказ по цитираните каузи, тъй като по двете каузи аз освен съм се подписала, само че съм взела участие с сътрудниците ми адвокати в правенето на тези претенции. Това съобщи Цвета Рангелова по време на чуването си в Конституционната комисия по мотив стартираната процедура за избор на конституционните съдии от парламентарната квота, съобщи кореспондент на  " Фокус "

" Нося товара на причините, в които аз съм авансово уверена, че са основателни, с цел да сезирам Конституционния съд ", добави Рангелова.

Кандидатът на " Възраждане " съобщи, че моралът трябвало да вземе превес и по тази причина не би взела участие нито в разискванията, нито при вземането на решение.

Тя напомни отдръпването на Янаки Стоилов по конституционното дело, отправено от него в качеството му на министър на правораздаването, във връзка с процедурата за отстраняването на основния прокурор.

Рангелова бе безапелационна, че в случай че бъде определена за парламентарен арбитър, ще работи за това да има съответен период, в който Конституционния съд да се произнася по част от делата, изключително тези, които са с огромна социална значителност.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР