Бих се извинил на председателите на районните организации, защото прекратяването

...
Бих се извинил на председателите на районните организации, защото прекратяването
Коментари Харесай

Вигенин за общинските съветници на БСП в СОС: Прегърнаха се с ГЕРБ

„ Бих се извинил на ръководителите на районните организации, тъй като прекратяването на техните мандати идва няколко месеца преди приключването им, само че просто уставът е подобен ". Това съобщи депутатът от в студиото на „ Твоят ден ” по NOVA NEWS във връзка решението на левицата за смяната на ръководството в София.

По думите му решението на общинските съветници в столицата да гласоподават за ръководител и да вземат участие в комисии е било в прорез с политиката на. „ Прегърнаха се с и си поделиха председателските места в комисиите ”, съобщи депутатът.

Той посочи, че Иван Таков не може да се кандидатира за ръководител на градската конструкция на в София.

„ С решението на Националния съвет бяха прекъснати мандатите, както на градския ръководител, по този начин и на всички ръководители на районни организации, респективно - и на младежката конструкция ”, сподели Вигенин.

Той изясни какво следва оттук насетне. „ От главните партийни организации ще се излъчат нови делагати, ще се създадат нови районни конференции, което планираме да се случи преди края на април ”, съобщи Вигенин.

Според него на национално равнище ръководещото болшинство трета седмица се занимава с просташки мнения. „ Кой какво кафе пил и на чие коляно седял, по какъв начин би трябвало да си разделят постовете в регулаторите, по какъв начин би трябвало да си поделят правосъдната власт, това е толкоз неуместно и обратно ”, съобщи Вигенин.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР