Бих призовал главния прокурор Иван Гешев днес така и така

...
Бих призовал главния прокурор Иван Гешев днес така и така
Коментари Харесай

Христо Иванов призова Иван Гешев още днес да си подаде оставката

Бих призовал основния прокурор Иван Гешев през днешния ден по този начин и по този начин е събрал хора, да си подаде оставката и да разреши най-сетне обществото да реформира прокуратурата ", съобщи тази заран съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов.

" Абсолютно нетърпимо е пребиваването на Иван Гешев на този пост ", сподели още той. Тази заран на конференция, проведена от прокуратурата, основният прокурор Иван Гешев приказва в отбрана на потребността от профилираните прокуратури и се оплака от " политически опити за пробив в правото и законността, маскирани като " промяна " и битка с престъпността ". Веднага след него правосъдният министър Иван Демерджиев. разяснява, че данните демонстрират, че " българската спецпрокуратура не е оправдала своето битие и е посочила друг стандарт към уличените в корупция. (още от изявленията по време на конференцията четете ).

Христо Иванов взе участие в среща с представителите на " Продължаваме промяната ", " ИТН " и Българска социалистическа партия за уточняване на финалните текстове в съдружното съглашение.

Цялото изявление на Христо Иванов гледайте във видеото.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР