Бих приел да вляза в политиката, защо не. Нима другите

...
Бих приел да вляза в политиката, защо не. Нима другите
Коментари Харесай

„Защо Не?“: Азис би приел да влезе в политиката

„ Бих приел да вляза в политиката, за какво не. Нима другите са по-достойни от мен? Какво ужасно има? “, съобщи кралят на попфолка пред Мариян Станков - Мон Дьо по Нова тв. На въпрос дали е получавал политически оферти той сподели, че е приказвал по тематиката, само че съответно предложение не е имало.

Певецът изясни ненапълно на смешка, че се вижда като министър на културата „ Може би един ден ще гостувам не като артист, а като министър на културата. Ще ми бъде мъчно, само че сигурно ще се обкръжа с хора, които ще ми оказват помощ и ще направя повече за обществото “, съобщи Азис. „ Трябва да съм в този сектор “, добави той по тематиката с политическата си кариера.

В интерювто Азис описа, че най-ужасният миг е бил, когато щерка му е била в болница и той не е могъл да ѝ помогне.

„ Нито е до пари, нито до лекараства, до нищо. Най-страшното нещо е да не можеш да окажеш помощ на детето си “, споделя той.

„ Мъжете ме обичат повече, което към този момент е потресаващо. Аз не събуждам пристрастеност у дамите, в мен те виждат приятел. Мъжете са по-многобройни на моите участия “, изясни той.

Известният попфолк артист, чието същинско име е Васил, сподели, че единствената му фантазия е да има звезда на алеята на славата. По думите му хората, които споделят, че не слушат песните му, се срамят от него.

„ Последното нещо, което взриви публиката, съгласно него е целувката му с певицата Лидия “, добави изпълнителят.

„ Всичко ми се случи в любовта. Обсебени са от моя полов живот, тъй като съм всичко това, което те са си представяли, че вършат. Аз съм събирателно на цялата нечистотия, която може да роди мозъка ти. Аз съм неразрешеното порно. Онова, което човек си пуска, когато е самичък в стаята ”,обясни Азис.

 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР