Бих подкрепил и бих инициирал вот на недоверие към кабинета

...
Бих подкрепил и бих инициирал вот на недоверие към кабинета
Коментари Харесай

Марешки смята, че Делян Пеевски е подкрепа на управлението на ГЕРБ с патриотите

Бих подкрепил и бих инициирал избор на съмнение към кабинета " Борисов " . Продължаваме да затъваме, скандал след скандал, непрекъснати убийства.
Това съобщи заместник-председателят на Народното събрание и водач на партия " Воля " Веселин Марешки в ефира на Нова телевизия.
От една страна, ме нервират всички, които назовават тези хора " патриоти ". Нека да не се крият зад тази хубава дума. Дразнят ме делата им, не в персонално качество, разяснява съдружното ръководство Марешки. България е най-бедната и най-корумпираната, заключи водачът на " Воля ", като подчертава съгласно него на отлива на непознати инвестиици у нас.
По думите на Марешки Делян Пеевски е поддръжка на ръководството с патриотите. Това ръководство би трябвало да си върви оптимално бързо .
Марешки счита, че България ще се изложи по време на председателството си на Съвета на Европейски Съюз с " това неспособно ръководство ".
Не желая в този момент с тази пиар акция, която си направи Валери Симеонов, да ми изясняват по какъв начин той е индивидът по битката на шума, тъй като аз минах на идващия ден и всичко е постарому, разяснява Марешки акциите против високите децибели на вицепремиера Валери Симеонов преди известно време в известни морски нощни заведения. Това е доста долнокачествен пиар, съобщи още веднъж Марешки. По думите му по този начин се унищожава един български курорт.
" Аз не чух всъщност причини за избор на съмнение ". Това съобщи от своя страна заместник-председателят на Народното събрание от ГЕРБ Цвета Караянчева. Ние не се тормозим от подобен избор на съмнение или на доверие, тъй като това ще даде опция на държавното управление да опише какви неща са се случвали за тези 100 дни на ръководство. Имаме стопански напредък, имаме нарастване на заплатите, върви и правосъдната промяна, само че има доста какво още да се направи, заключи Караянчева.
Не желая да си мисля, че Марешки е аварийна гума на Българска социалистическа партия , сподели тя.
Виждате, че страната се развива, във всяко едно отношение вървят промени. Работи се във всички политики и във всички посоки. Безработицата стартира да спада, липсват даже фрагменти за бизнеса. Това демонстрира, че икономическият растеж дава опция на хората да развиват по-високи приходи, несъмнено, не такива, каквито ни се желаят, уточни Цвета Караянчена.
Тя прикани Марешки да работи повече, тъй като не идвал постоянно в Народното събрание .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР