Бих нарекъл проекта за конституционни промени, който ще представят ПП-ДБ,

...
Бих нарекъл проекта за конституционни промени, който ще представят ПП-ДБ,
Коментари Харесай

Балабанов: Скритият премиер е Василев, а ГЕРБ и ДПС са вторият и третият ешелон на властта

" Бих нарекъл плана за конституционни промени, който ще показват ПП-ДБ, " Проект Пеевски ". Нито с нас, нито с, нито с " " са провеждани диалози. Продължаваме да не знаем какво написа в този план, с който няма да стигнем на никое място ".   

Това сподели пред БНР Станислав Балабанов от Има Такъв Народ. 

И акцентира, че и Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския, и, и легитимират Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и и тяхната пералня почиства бързо и добре, както се следи през последните седмици. 

Балабанов уточни още, че бюджетът на финансовия министър е на хартия с цел 3% недостиг: 

" Като се изтърбушат и рекетират държавните сдружения, с цел да може този бюджет да излезе на хартия, само че следствията ще се видят в края на годината, когато българските жители ще берем отрицателните плодове ". 

По думите му, в случай че има нещо потребно за страната, постоянно ще го подкрепим. Когато виждаме какви нелепости се оферират, разумно е да бъдем срещу ". 

Има Такъв Народ са внесли предложенията си за промени на Бюджет 2023. Сред тях са отпадне на понижената ставка по Данък добавена стойност за ресторантьорски и кетъринг услуги и други категории, откъдето ще дойдат доходи до края на годината в размер на 152,4 млн. лева; смяна на размера на дотацията на политическите партии от 8 лв. на 1 лв., откъдето биха осъществили доходи в размер от близо 9,4 млн. лв. до края на годината. Така ще могат да се осъществят настояванията на синдикатите. 

Депутатът от Има Такъв Народ съобщи, че скритият министър председател е, а и са вторият и третият ешелон на властта, като за него това е изменничество по отношение на българите. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР