"Бих изчакал хладнокръвно да минат 24 часа, за да видя

...
"Бих изчакал хладнокръвно да минат 24 часа, за да видя
Коментари Харесай

Журналист: Валери Симеонов може да даде ултиматум само вкъщи

"Бих изчакал невъзмутимо да минат 24 часа, с цел да видя какво ще се случи по-късно. Това ще е доста забавен и занимателен правосъден процес”, сподели пред Нова тв журналистът Георги Милков по отношение на ултиматума на вицепремиера Валери Симеонов Валери Симеонов е заместител министър-председател по икономическата и... към профила към четири медии да му се извинят до 24 часа.

Според Милков за Валери Симеонов и Антон Тодоров, както и за техните думи, отговорност би трябвало да носи само и единствено индивидът, който ги е назначил – Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила. "Нека в този момент да излезе и да пусне един от хубавите си лафове”, сподели журналистът.

"Валери Симеонов може да даде 24 часов ултиматум единствено у дома, не и на медиите ", счита той.

На въпрос какви би трябвало да са следствията Милков отговори, че този случай не би трябвало да се не помни и да отмине за няколко дни.

"Трябва да има ясни политически последстви ", безапелационен е той. По думите му би трябвало да чуем думите на премиера. "Това го касае директно, а той мълчи. Може би обмисля готин лаф”, сподели журналистът.

Според него за случилото се имат виновност и публицистите. "След като ядем неприятна храна, обикновено е да получим и инфаркт ", съобщи той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР