Бих искала да предупредя официалните български власти, че доставката на

...
Бих искала да предупредя официалните български власти, че доставката на
Коментари Харесай

Митрофанова с предупреждение към българските власти за доставката на оръжие за Украйна

Бих желала да предупредя формалните български управляващи, че доставката на оръжия, в това число от руски генезис, и бойни муниции за украинските националисти надали ще добави оптимизъм за двустранния разговор, който към този момент така и така е влошен, съобщи съветският дипломат Елеонора Митрофанова в България на седмичния брифинг на Посолството.

По въпроса с доставката на съветски газ в България посланикът съобщи, че по отношение на интересуващите българското общество въпроси акцентират, че "Русия постоянно е била благонадежден поръчител на енергетическите сигурност на международно равнище. Ние съществено държим на това добро име, макар че сме подготвени за съществено опълчване в енергийната сфера. Засега доставките на енергоносители се правят непрестанно и в цялостен размер ".

„ В подтекста на провежданата от въоръжените сили на Русия специфична интервенция в Украйна избрани представители на българския естаблишмънт прокарват тезата за нуждата да се разграничи съветският народ от Президента на Руската Федерация Владимир Путин. Тази "нова " теза на западната агитация е добре позната още от интервала на Великата Отечествена война. Фашистките агресори безрезултатно тиражираха сходни неща на окупираните територии за да деморализират популацията и го подбуден към съдействие “, разяснява Митрофанова, като отбелязва високия рейтинг на президента. Повече виж във ВИДЕОТО ТУК!

Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР