Bих искала да поздравя българския народ за това, че гласува ...

Bих искала да поздравя българския народ за това, че гласува

Херо Мустафа: Поздравявам българския народ за това, че гласува 5 пъти за една година

Bих желала да поздравя българския народ за това, че гласоподава 5 пъти за една година. Невероятно в действителност, невиждано и в този смисъл не е нормален развой. Но фактът, че хората отидоха до урните всеки един от тези и се включиха в този либерален развой, е прелестен.Това разяснява посланикът на Съединени американски щати у нас Херо Мустафа в Шоуто на Николаос Цитиридис. " Най-същественото в тази ситуация е, че всяка смяна, всяко бъдеще, са в ръцете на българския народ. Затова присъединяване е доста от значение. Аз постоянно поучавам –не единствено участвайте, само че имайте високи упования и стандарти ", сподели Мустафа. " Впечатлена съм от топлината на българския народ и гостоприемството, което ме постреща на всички места, където отида. Най-доста ме допира това, че даже, в случай че отида в някое малко кътче в странатa, слушам: „ Това е Херо “..

Тя описа на Цитиридис и анекдот за зелените документи у нас: " Преди българите се оплакваха, че им би трябвало зелена карта да отидат Съединени американски щати, в този момент се оплакват, че им би трябвало зелена карта да отидат в мола ", пошегува се Мустафа. Тя макар че се въздържа да споделя други вицове, тъй като можело да разсърди някои политици.

Посланичката на Съединени американски щати показа, че празнува Деня на благодарността със фамилията си с вечеря с пълнена пуйка и къс от тиква. По думите ѝ макар че американските пуйки са доста по-огромни от нашите.

Източник: petel.bg