Bих искала да поздравя българския народ за това, че гласува

...
Bих искала да поздравя българския народ за това, че гласува
Коментари Харесай

Херо Мустафа: Поздравявам българския народ за това, че гласува 5 пъти за една година

Bих желала да поздравя българския народ за това, че гласоподава 5 пъти за една година. Невероятно в действителност, невиждано и в този смисъл не е естествен развой. Но фактът, че хората отидоха до урните всеки един от тези и се включиха в този либерален развой, е прелестен.



Това разяснява посланикът на Съединени американски щати у нас Херо Мустафа в Шоуто на Николаос Цитиридис. " Най-важното в тази ситуация е, че всяка смяна, всяко бъдеще, са в ръцете на българския народ. Затова присъединяване е доста значимо. Аз постоянно поучавам –не единствено участвайте, само че имайте високи упования и стандарти ", сподели Мустафа. " Впечатлена съм от топлината на българския народ и гостоприемството, което ме постреща на всички места, където отида. Най-много ме допира това, че даже, в случай че отида в някое малко кътче в странатa, слушам: „ Това е Херо “..

Тя описа на Цитиридис и анекдот за зелените документи у нас: " Преди българите се оплакваха, че им би трябвало зелена карта да отидат Съединени американски щати, в този момент се оплакват, че им би трябвало зелена карта да отидат в мола ", пошегува се Мустафа. Тя обаче се въздържа да споделя други вицове, тъй като можело да разсърди някои политици.

Посланичката на Съединени американски щати показа, че чества Деня на благодарността със фамилията си с вечеря с пълнена пуйка и къс от тиква. По думите ѝ обаче американските пуйки са доста по-големи от нашите.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР