Бих искал да благодаря на всички български граждани, които участваха

...
Бих искал да благодаря на всички български граждани, които участваха
Коментари Харесай

Карадайъ: Нужно е стабилно мнозинствоо

" Бих желал да благодаря на всички български жители, които участваха в изборите и на последващо място, естествено, бих желал да благодаря на всички български жители, които гласоподаваха за Движение за права и свободи ", съобщи на конференция довечера ръководителят на придвижването Мустафа Карадайъ:

" За следващ път Движение за права и свободи усилва своя избирателен резултат…За следващ път българските гласоподаватели не овластиха никого еднопартийно да ръководи. Затова съгласно нас българските жители изпратиха мощен знак и сигнал, че политиците в България би трябвало да си приказват, да има разговор, да търсят коалиция между тях в името на решаването на проблемите на хората ", съобщи водачът на Движение за права и свободи, представен от обстоятелства.бг.

" За следващ път българските гласоподаватели не овластиха никого еднопартийно да ръководи. Според нас българските жители изпратиха мощен знак, че политиците в България би трябвало да си приказват, да има разговор, да търсят коалиция в името на решаването на проблемите на хората, а не да има разграничителни линии. България би трябвало да има устойчиво болшинство, което да излъчи устойчиво държавно управление, с цел да има непоклатимост за страната и за българските жители ", добави Карадайъ.

Той прикани политическите водачи да преодолеят егото си и да търсят обединяването.

Карадайъ подчертава, че виждат своите евроатлантически сътрудници по какъв начин също са обезпокоени от политическата рецесия, в която се намира България. Ситуацията изисква отговорност, сподели водачът на Движение за права и свободи.

Партията би се коалирала с всички партии, които биха поели отговорност, с оглед решаването на рецесиите.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР