Big Brother: Most Wanted вече е факт, а най-известната Къща

...
Big Brother: Most Wanted вече е факт, а най-известната Къща
Коментари Харесай

Тайна мисия раздели звездите на каубои и индианци при старта на Big Brother: Most Wanted

Big Brother: Most Wanted към този момент е реалност, а най-известната Къща в България се изпълни с най-желаните риалити звезди.
 
Победителят в първия VIP Brother Константин първи прекрачи прага на Къщата, а доста скоро към него се причисли Димитър Ковачев – Фънки. Двамата получиха и първата загадка задача в Big Brother: Most Wanted. Тяхната задача беше да разпределят идващите Съквартиранти на индианци и каубои, като за задачата, Big Brother им даде опцията да гледат видео визитките на всеки един.
 Big Brother: Most Wanted
Трета, само че мислейки си, че е първа, в Къщата влезе Людмила Захажаева, а тя беше последвана от Светлана Василева, която даде поръчка в този сезон феновете да видят една пораснала и доста секси Светлана. Скоро и спечелилият от VIP Brother 2015 Джино се причисли към тях, а незабавно след него и качена на кон, влезе фурията Луна и стана първият участник в историята на предаването, прекрачил прага на Къщата по този метод. Ямболският предприемач Динко също се впусна в предизвикването на най-търсените риалити звезди, а незабавно след него пристигна и рапърът Дий. Следващите двама бяха Зорница Линдарева и Кирил Симеонов от Big Brother 2015, а те бяха последвани от фолк певицата Дебора и невероятния пълководец Мариела Нордел.
 Big Brother: Most Wanted
През цялото време Константин и Фънки разпределяха тимовете на индианците и каубоите, а крайният резултат в двата тима е: Фънки, Константин, Светлана, Динко, Кирил и Мариела ще бъдат каубои и владетели на Къщата, а останалите – Людмила, Джино, Луна, Дий Зорница и Дебора ще обитават в двора като индианско племе. Как ще реагират най-търсените риалити звезди на своите функции и какво следва в най-известната Къща, ще разберем още на следващия ден от 21:00 часа в дейли епизода на Big Brother: Most Wanted.
 Big Brother: Most Wanted
Всички детайлности за Съквартирантите, настоящи вести и извънредни фрагменти от риалити шоуто може да откриете в уеб страницата на и на формалната страница на. Целите епизоди на предаването може да гледате в, a най-интересните моменти да следите във
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР