Биг Бенд-Благоевград ще зарадва жители и гости с традиционен коледен

...
Биг Бенд-Благоевград ще зарадва жители и гости с традиционен коледен
Коментари Харесай

Биг Бенд-Благоевград с традиционен коледен концерт

Биг Бенд-Благоевград ще зарадва поданици и посетители с обичаен коледен концерт. Почитателите на музиката ще имат опция да се допрян до гения на музикантите от Биг Бенд на 11 декември /понеделник/ от 19:00 часа в зала „ Яворов ”. В музикалния привет на Биг Бенд-Благоевград, с диригент Борис Янев, ще се включат и солистите Христина Палева, Милан Георгиев, Александрина Механджийска и възпитаници от НХГ „ Св. св. Кирил и Методий “.

Концертът е част от празничната стратегия на Община Благоевград, която минава под мотото „Сподели обич, показа добро… ”, оповестиха от общинската администрация.

Под съпровода на благоевградския бенд ще бъдат осъществяване международни шлагери, като „ Feliz Navidad ”, “Jingle Bells ”, “Santa Claus is coming to town ”, безконечните български коледни песни „ Тиха нощ, свята нощ “ и „ Коледна нощ “.

Изненадата в коледната демонстрация ще бъде гост- изпълнителка от Щутгарт, Германия, която ще извърши две песни на известната немска поп изпълнителка Андреа Берг. Също по този начин в тазгодишния коледен концерт Биг Бенд-Благоевград включват и танци. Възпитаниците от курса по спортни танци на Десислава Петачка ще вземат присъединяване и ще създадат своя привет към жителите и гостите на града.

Коледната стратегия продължава до януари месец, когато ще бъде закрита с Х общински фестивал на сурвакарските игри.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР