Биели жестоко, или наемали биячиРазкрита е банда, организирала “наказателни акции

...
Биели жестоко, или наемали биячиРазкрита е банда, организирала “наказателни акции
Коментари Харесай

Банда поръчала побой на убития данъчен

Биели грубо, или наемали биячи


Разкрита е тайфа, провела “наказателни акции ” против длъжници или бизнес сътрудници. Миналата година групата поръчала да бъде проследен и пребит грубо данъчният началник Иво Стаменов. На 19 декември шефът на отдел “Финансов надзор ” в Национална агенция за приходите бе прострелян смъртоносно в центъра на София. Разследващите работят интензивно по версията, че същите мутри стоят зад атентата против Стаменов, само че все още няма задоволително доказателства за това.

Спецпрокуратурата е повдигнала обвинявания на четирима души за присъединяване в проведена незаконна група за рекет.

Един от бандитите към този момент е в пандиза в Бургас за нелегално оръжие, а другите трима са били задържани във вторник от сътрудници на ГДБОП. Сред тях е и босът Борис Аврамов, брат на депутата от Движение за права и свободи Димитър Аврамов, научи “Труд ”.

Престъпниците са работили от март 2016 година в София, Приморско, Белово и други градове. Те били “специалисти ” по вразумяване на длъжници или решение на финансови разногласия в интерес на оня, който им заплати най-вече. Нарочените били заплашвани, унизени или брутално пребивани от самите тях или от наемници.

С групата е обвързван арестувания през февруари в Приморско Динко И. (37 г.) – Диньо, а в дома му тогава бяха открити противозаконни патрони.

Братът на тартора е обвиняем за търговия с въздействие


Димитър Аврамов в този момент е от Движение за права и свободи, преди 6 година го изключиха от ГЕРБ

 Депутатът Димитър Аврамов бе задържан през 2012 година Делото му още се точи на първа инстанция. Снимка: Труд Депутатът Димитър Аврамов бе задържан през 2012 година Делото му още се точи на първа инстанция. Снимка: Труд
Депутатът от Движение за права и свободи Димитър Аврамов, брат за посочения като главатар на бандата от мутри Борис Аврамов, сега е обвиняем по дело за търговия с въздействие. Случаят е от 2012 година, когато Аврамов бе депутат от ГЕРБ и бе изключен, откакто го арестуваха. Срещу пари той заречен на фермер да накара шефа на земеделската работа в Монтана да реши проблемите му. Делото и сега още е на първа инстанция в Софийски градски съд.

Бащата на Димитър и Борис – Иван Аврамов е някогашна номенклатура на Българска комунистическа партия и началник на тогавашния Месокомбинат в Монтана. Сега Димитър има компания за пилета в Монтана, а брат му – хранилища за свинско месо в София. През септември м.г. испанска компания упрекна Борис Аврамов за цялостен ТИР с 20 т свинско, откраднат у нас с подправени документи.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР