“Бианор Холдинг АД придоби 100% от българската софтуерна компания “Булбера

...
“Бианор Холдинг АД придоби 100% от българската софтуерна компания “Булбера
Коментари Харесай

В четвърта за годината сделка Бианор Холдинг придоби софтуерната компания Булбера ООД

“Бианор Холдинг ” АД закупи 100% от българската софтуерна компания “Булбера ” ЕООД. Това е четвъртата сходна договорка за " Бианор Холдинг " от началото на 2023 година, оповестиха от компанията.

" Булбера " дава услуги по разработка на профилирани софтуерни решения в областта на телекомуникациите, опазването на здравето и електронната търговия. Експертите в Булбера имат сериозен опит и в основаването на решения за ръководство и разбор на огромни осведомителни масиви и поддръжка на центрове за предпазване и обработка на данни. Компанията е притежател на премията “Иновативна компания на годината ”, два пъти е награждавана с “Отличие за иновативност ”, има “Печат за иновативност ” от Европейска комисия и номинация от Европейския софтуерен институт. Екипът на компанията е построен от експерти с над 15-годишен опит в ИТ промишлеността. Сред клиентите на Булбера са имена като Telenor, Nokia, L`Oréal, Takeaway.com и други.

Екипът на " Булбера " ще се причисли към този на дъщерното сдружение ITIDO, съгласно тактиката на групата да търси синергия сред обособените сдружения и техните екипи. Основателят и шеф на " Булбера ", Стефан Господинов, ще се включи интензивно в ръководството на инженерните екипи на ITIDO на позицията вицепрезидент, “Разработка на програмен продукт ”.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР