Бианка Ченсори показа може би най-рисковия си външен вид досега,

...
Бианка Ченсори показа може би най-рисковия си външен вид досега,
Коментари Харесай

Кание Уест почерпи съпругата си без панталони Бианка Ченсори с пазаруване в Париж, докато тя се отказва от сутиена

Бианка Ченсори сподели може би най-рисковия си външен тип до момента, до момента в който се наслаждаваше на извършване на покупки в Париж със брачна половинка си Кание Уест.

Архитектът Yeezy беше забелязана да разголи цялата си долна половина, защото не носеше нищо с изключение на чифт кафяви транспарантни чорапогащи, разкриващи графични елементи на чатала й, до момента в който разглеждаше релсите в магазина на Fendi, съпроводена от Kanye. Бианка също сподели обемните си гърди в стеснен наследник топ, до момента в който заряза сутиена си, а зърната й се виждаха през леката плетена материя.

29-годишната Бианка съчета визията си с чифт високи високи обувки и носеше подстриганата си коса, пригладена обратно към лицето си, до момента в който се разхождаше ръка за ръка с Кание и стискаше мобилния си телефон в едната ръка, до момента в който разглеждаше продуктите в извънредния парижки магазин. Kanye, за разлика от тях, остана затрупан за излизането, облечен в черно пухено палто и черни панталони, комбинирани с солидни черни маратонки.

За всички най-нови вести, политика, спорт...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР