Бианка Андрееску започна годината по запомнящ се начин, след като

...
Бианка Андрееску започна годината по запомнящ се начин, след като
Коментари Харесай

От 0-6 и 2-5 Андрееску обърна Мугуруса в дербито от Аделаида


Бианка Андрееску стартира годината по запаметяващ се метод, откакто реализира поврат от 0-6 против Гарбине Мугуруса в мач сред шампионки в Големия шлем. Двубоят от първия кръг на шампионата в Аделаида приключи 0-6, 7-6(3), 6-1 за канадката.

Нищо не предполагаше сходно развиване след първия сет, извоюван от Мугуруса за 24 минути. Испанката осъществя три от петте си брейкбола, а в това време даде единствено три точки на своя начален удар.

Първият гейм в мача за Андрееску пристигна за 1-1 във втората част, която се оказа и основната в мача, защото бе единствената равностойна. Сетът продължи над един час като Мугуруса сервираше за спечелването на мача при 5-3. Бианка не се съобщи и в този миг и завоюва подаването на съперничката си, с цел да се стигне до тайбрек. И в него имаше поврат, откакто Андрееску първа позволи минипробив за 0-2, само че до края даде единствено една точка на съперничката си.

Мугуруса мина през четири равенства, с цел да завоюва подаването си за 1-1 в третия сет, само че с това съпротивителните ѝ сили се изчерпаха. Пет следващи гейма на канадката доведоха до крайната победа.

Оттук насетне няма да става по-лесно, тъй като във втори кръг Андрееску чака победителката от дуела на Аманда Анисимова и четвъртата в схемата Вероника Кудерметова.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР