Би трябвало всеки ден да си правим тестове. Така доц.

...
Би трябвало всеки ден да си правим тестове. Така доц.
Коментари Харесай

Доц. Мангъров е категоричен за коронавируса - манипулация с цялата ситуация

Би трябвало всеки ден да си вършим проби. Така доцент Атанас Мангъров за следващ път на инфектирания с ковид ефирен водещ Георги Любенов и че няма да се тества за COVID-19.
Непрекъснато в Инфекциозна болница в София идват хора с ковид, добави Мангъров и посочи, че Любенов е с позитивен тест, само че няма никакви признаци. След 2 седмици да се беше изследвал, пробата отново щеше да е позитивен, само че съгласно наредбите на Националния действен щаб това нямаше да важи, добави той, визирайки очевидно новата заповед на здравното министерство от нощес -.
 Критични Коронавирус обстановки в Шумен, Русе и Благоевград – ще остане ли Шумен без МБАЛ? Критични Коронавирус обстановки в Шумен, Русе и Благоевград – ще остане ли Шумен без МБАЛ?
Мога да кажа, че обстановката в област Шумен е сериозна. Това съобщи регионалният шеф Стефан Желев. По думите му, в МБАЛ Шумен няма ме...
Не се оповестяват какъв брой нови хора са изследвани, какъв брой от тях са позитивни, какъв брой са признаци и какъв брой не са. Така не получаваме никаква смислена информация, единствено се плашим, заключи Мангъров.
Доцент Мангъров поддържа позицията си, че стадният имунитет ще е решителен за развиването на ковид. Не се разболяват доста хора, заразяват се доста, продължи той и от думите му стана ясно, че като рисково проявяване на вируса вижда единствено тези в интензивно поделение. От март до момента броят на интензивно болните се движи сред 30 и 60 души, удвои се броят на влезлите в болница, само че да не забравяме, че се удвои и цената на клиничната пътека за COVID-19 (пътека 104). Става въпрос за операция, акцентира Мангъров.
Същевременно Мангъров употребява репликите " на война като на война " и " международно злополучие " по отношение на умрелите от ковид лекари в България.
Доцентът не пропусна да отговори задочно и на (който е анестезиолог) и тезата му за носенето на маски - че те задържат пръските при кихане и кашляне. Вирусът се популяризира с аерозоли, те минават през маските, безапелационен е Мангъров. Пазим се от вируса с добра персонална хигиена и на процедура нищо повече, добави той.
 Коронавирусът по света - обстановката не е розова Коронавирусът по света - обстановката не е розова
Потвърдените случаи на ковид (болестта COVID-19) в международен мащаб са към този момент сред 38 046 018 и 38 361 206 съгласно американ...
Абсолютно никакъв смисъл няма да се връщаме към състояние на най-затворени и най-маскирани. Начинът да се оправим е методът в Швеция, в Беларус, счита Мангъров. Той не вижда и смисъл да се прави всеобщо тестване за ковид - " това е трошене на пари ".
Още: " "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР