Би Ти Ви завъртя звучен шамар на всички талантливи хора,

...
Би Ти Ви завъртя звучен шамар на всички талантливи хора,
Коментари Харесай

НАПАСТ: Бездарната Славена Вътова пак цъфна в журито на „Талантите”

Би Ти Ви завъртя гласовит пестник на всички надарени хора, които желаят да тестват силите си в новия сезон на шоуто „ България търси гений ”. За втора поредна година бездарната Славена Вътова става част от журито в предаването и ще има право да дефинира кой от тях има качества и кой – не. И това – в случай, че самата тя от началото на кариерата си като обществена персона до ден сегашен не е потвърдила безусловно никакви специфични способности, научи HotArena.

Влизането на Славена в журито на „ България търси гений ” провокира мощен скандал още в предходния сезон на шоуто. До оня миг на съдийските столове бяха сядали само хора, потвърдили в годините своите изявени гении, които имат потвърдено право да слагат оценки и да бъдат ментори на участниците в надпреварата. Това са известни имена като Ваня Цветкова, Асен Блатечки, Деси Добрева, Краси Радков и други За първи път място измежду съдиите зае манекенка, която не умее нищо друго с изключение на да наподобява добре. Това бе признато на нож от доста фенове, които даже и пред гледката на безкрайните крайници на Славена не можаха да простят нейната незначителност.

След финала на „ Талантите ” моделката се опитва като ко-водеща в „ Шоуто на Николаос Цитиридис ”, само че договорът й бе преустановен заради слаба известност и чиста несръчност. Тогава се заприказва, че Би Ти Ви търси заместител на манекенката в журито на „ България търси гений ”. Това са наложило поради извънредно ниския рейтинг на Вътова. Според слуховете, за мястото била спрягана актрисата Антоанета Добрева-Нети, която напълно ненадейно се оказа сестра на водещата от Би Ти Ви Александра Кръстева. Но се обсъждали и други дамски имена. Явно обаче Славена е била преценена като по-достойна от която и да е друга представителка на нежния пол в страната ни. Нищо, че както се видя в „ Шоуто на Николаос Цитиридис ”, тя нито може да пее, нито е артистична, нито умее да прави каквото и да е, с изключение на да разхожда дълги крайници и да се усмихва необятно.

В последна сметка журито в идния сезон 7 остава, както в предходния сезон – Славена Вътова, актрисата Катерина Евро, рапъра-конформист, пеещ за пари на предизборни манифестации на ГЕРБ Ицо Хазарта и всичколога Любен Дилов-син. Водещи още веднъж ще са Александър Кадиев и Даниел Петканов. Снимките към този момент са почнали. Първият кръг от кастингите е извършен отлайн. На него, с изключение на българи, са се явили и представители на Бразилия, Япония, Испания, Италия, Израел и други Самото шоу ще се излъчва през пролетта, писа Уикенд.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР