Би Ти Ви е в патова ситуация заради Любен Дилов-син.

...
Би Ти Ви е в патова ситуация заради Любен Дилов-син.
Коментари Харесай

Би Ти Ви спира „България търси талант” заради Любен Дилов-син

Би Ти Ви е в патова обстановка поради Любен Дилов-син. Причината е, че журналистът-издател, който е в журито на „ България търси талант”, лъсна като претендент за народен представител на ГЕРБ в Бургас от гражданската квота, разкри източник на Lupa.bg.
Мераците на Дилов за рестарт на своята политическа кариера след залеза на „ Гергьовден” обаче са в прорез с ролята му в шоуто, защото появяването на претендент за народен представител на дребния екран в праймтайма може да се разтълкува като скрита реклама за ръководещата партия и да докара куп главоболия на частната телевизия. Заедно с Дилов съдии на гениите ще са Ицо Хазарта, Славена Вътова и Катето Евро.
За да не позволен публичен скандал, шефовете на Би Ти Ви са се събрали на незабавна оперативка, на която да решат по какъв начин да се измъкнат от обстановката, разкри още информаторът на Lupa.bg от тв средите
Оптималният вид бил шоуто, което потегли през вчерашния ден, 28 февруари, когато бе оповестена и кандидат-депутатската листа на ГЕРБ, да се измести за след изборите на 4 април.
„ Проблемът е, че началниците в малкия екран категорично питаха „ кукувеца” дали ще взе участие на изборите, а той отхвърли. Сега се оказа, че е излъгал. Епизодите, обаче, към този момент са снимани и това е огромната драма - в случай че шоуто спре, часовият пояс остава празен и би трябвало незабавно да се откри с какво да се запълни дупката”, призна нашият източник.
„ Въпреки че не утвърждава политическата ангажираност на лицата на развлекателните стратегии по време на тяхната изява в ефира на bTV, bTV Media Group не е в позиция да лимитира конституционното право за присъединяване в демократични политически процеси “, се споделя в позиция на малкия екран.
„ Във връзка с кандидатурата на Любен Дилов-син, bTV ще вземе всички ограничения, с цел да подсигурява, че „ България търси гений “ няма да съдържа политическа поддръжка или послания. Като политически претендент, той също ще бъде изключен от бъдещите промоционални и PR интензивности, свързани с „ България търси гений “, настояват от малкия екран.
Любен Дилов-син е бил поканен за посетител на утринния блок на Би Ти Ви тази седмица, само че изненадващо присъединяване му било отстранено от тв проекта.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР