БГНЕС ВМРО издига Милен Михов и Мария Цветкова за президент и

...
БГНЕС
ВМРО издига Милен Михов и Мария Цветкова за президент и
Коментари Харесай

Милен Михов е кандидатът на ВМРО за президент

 БГНЕС ВМРО издига Милен Михов и Мария Цветкова за президент и вицепрезидент на идните избори на 14 ноември, оповестиха от групировката.

Кандидатпрезидентската двойка е единствената с безапелационната задача за отбрана на българския народен суверенитет. Това е кандидатурата на всички българи в България, Битоля, Охрид и на всички места по света, показват от партията.

Интересен факт е, че името на доцент Милен Михов е номинация за кандидат-президент на Националния юношески комитет на Вътрешна македонска революционна организация и българи от Македония, която беше призната единомислещо на днешното съвещание на Националното управление.

Решението беше взето след разискване на още пет кандидатури. С ясна поръчка за промяна на разпоредбите в политиката Михов и Цветкова открояват няколко съществени целта, по които ще работят за:

- Гаранция за националния суверенитет и опцията да се отстоява националният интерес;

- Силна войска и защита - продължаваме възраждането на Българската войска. Тя е поръчител на суверенитета на страната и за опцията България да отстоява националните си ползи и границите си като водач на Балканите;

- Вътрешна македонска революционна организация желае промяна на разпоредбите – нова Конституция и разширение на президентските пълномощия. Народът желае смяна, а получи замяна! - Нито крачка обратно от правата на българите в Македония, Западните Балкани и на всички места по света;

- Защита на обичайното семейство и на националните и християнски полезности. Нужна е Стратегия за превъзмогване на демографската катастрофа;

- Енергийната сигурност е част от националната. Трябва незабавно преразглеждане на " Зелената договорка “, създаване на АЕЦ " Белене “ и гарантиране на огромните енергийни планове, които носят изгода за България.

Милен Михов и Мария Цветкова са единствената кандидатпрезидентска двойка, зад която не стоят непознати ползи и сили. Те са единствените, зад които стоят единствено и само ползите на България, акцентират от Вътрешна македонска революционна организация.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР