БГНЕС Влизането и излизането от София на всички превозни средства се

...
БГНЕС
Влизането и излизането от София на всички превозни средства се
Коментари Харесай

Столицата е затворена до второ нареждане! Кой може да премине през КПП-тата?

 БГНЕС Влизането и излизането от София на всички транспортни средства се не разрешава, като се изключи товарните коли, които би трябвало със съответната документи да потвърдят нуждата от осъществяване на съответния превоз, това заяви здравният министър Кирил Ананиев на изключителния брифинг от довечера..

На второ място са колите със специфичен режим на деяние и транспортират жители с потребност от лекуване. Имат право да влизат и излизат коли, които транспортират медицински лица, които отиват на работа в съответното лечебно заведение.

Забраната не важи и за спешните коли на електроразпределителните и ВиК сдруженията, както и на тези, занимаващи се с интернет и ТВ разпространяване.

Не важи и за служебните коли, пренасящи служащи към или от работните им места. Шофьорът би трябвало да уточни кое е предприятието и телефона на неговия началник.

Ако служащ пътува с ЛМПС, също би трябвало да уточни в декларацията предприятието, където отива, като се дефинира времеви график от 06 до 08 сутринта за отиване и от 18-20 часа вечер за връщане.

Спират се и постоянните междуградски автобусни линии.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР