БГНЕС С партия ВОЛЯ продължиха консултациите на президента с парламентарно представените

...
БГНЕС
С партия ВОЛЯ продължиха консултациите на президента с парламентарно представените
Коментари Харесай

Малко над 20 минути бяха достатъчни, за да възникне напрежение между Марешки и Радев

 БГНЕС С партия ВОЛЯ продължиха консултациите на президента с парламентарно показаните групи по мотив насрочване на дата за идните избори в изискванията на пандемия.

По-рано през днешния ден президентът се срещна с ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи. Представителите на Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ отхвърлиха среща с Радев и се оповестиха срещу гласуването по пощата.

" Поставяте значими въпроси, а стъпката за съвещания е добра, само че и доста закъсняла. Упражнението през днешния ден с тези съвещания е изцяло безсмислено. Това е израз на некомпетентност и нерешителност. Тези съвещания трябваше да се случат по-рано, а ние сме ви отправяли предложения ", обърна се Марешки към президента. 

С репликата " мутри вън, изкарахте мутрите на площада, сподели още водачът на ВОЛЯ на Радев.

" Видеонаблюдението по време на броенето на бюлетините е най-евтиният вид за почтени избори ", добави той.

Относно гласуването по пощата Марешки съобщи, че няма разлика дали хората ще се редят пред секциите или пред пощите. Лидерът на ВОЛЯ разгласи, че казусът с карантинираните щеше да бъде решен с електронното гласоподаване, за което от партията са апелирали през годините. 

Вие сте следващият инцидентно попаднал на " Дондуков " 2. Такъв сте си, не казахте нищо против картела и в помощ на българите. Съжалявам, че не бяхте самостоятелен претендент на изборите, без помощта на Българска социалистическа партия, с цел да видите на кое място щяхте да сте, приключи Марешки и пожела прелестен ден на. 

Консултациите минаха под знака на остри реплики и обиди за рекордно краткото време от 23 минути.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР