БГНЕС Предстоящата смяна на часовото време, в нощта срещу неделя, ще

...
БГНЕС
Предстоящата смяна на часовото време, в нощта срещу неделя, ще
Коментари Харесай

Смяната на часовото време в неделя ще засегне десетки влакове

БГНЕС Предстоящата промяна на часовото време, в нощта против неделя, ще наложи промени във времената на пътешестване на общо 29 влака, оповестиха от пресцентъра на БДЖ. При прекосяването от зимно към лятно часово време всички влакове, които се движат след 3 часа, ще генерират виртуално 60 минути забавяне в нощта на 30 и 31 март.

Смяната на часовото време тази година ще засегне 11 бързи влака, 1 международен, 9 пътнически и 8 крайградски. Тези композиции ще се движат с поправени написания.

Поради тази причина няма да бъдат осъществени връзките на 8 влака, главно на пътуващите с нощните композиции, във възелни гари с влакове по други посоки, които се движат в утринните часове в интервала сред 5 и 7 часа в неделя.

Композициите, които ще се движат с поправени написания, пътуват по направленията главно на нощните влакове: София-Варна /през Горна Оряховица и Карлово/, Пловдив-Варна, София-Пловдив-Бургас, Повеляново-Добрич-Кардам, както и единични влакове Мездра-Видин, Самуил-Силистра, Самуил-Русе.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР