БГНЕС Oтказът на да оглави някаква листа е продължение на цялата

...
БГНЕС
Oтказът на да оглави някаква листа е продължение на цялата
Коментари Харесай

Доц. Коларова: Слави много си е повярвал, мисли се за Симеон II

 БГНЕС Oтказът на да оглави някаква листа е продължение на цялата линия на държанието му. Toй май доста си е повярвал. Това разяснява политологът доцент Румяна Коларова в студиото на bTV.

" Партията му ни сподели, че не може да управлява Народното събрание. Слави по-скоро повярва на един социолог, който сподели, че той е третия ни цар. 

Симеон II Сакскобургготски направи същия този ход, и Слави прави - кара ни да се замислим за тази прилика. Претенциозно е, и е много смешно, когато един шоумен каже, че няма да се кандидатира за народен представител ", акцентира проф. Коларова.

" Има и различен вид – да се кандидатора за кмет. Но здравословното му положение няма да му разреши да е подобен. Да е президент би означавало да се отметне от позицията си – нали сподели, че ще подкрепи  за втори мандат. Аз не мисля, че ще се кандидатира за президент “, добави тя.

Тя разяснява и желанията на и Българска социалистическа партия за съставянето на огромна лява коалиция.

" Терминът нова лява коалиция е доста огромна нелепост. Това е опит за огромна реституция, само че не и нова лява коалиция ", добави Коларова.

Тя разяснява и абсурда " Магнитски “ с български предприемачи. " Божков бе сюрпризиран от този ход. Той се съпреживяваше като част от митинга и търсеше поддръжката на жителите. Това решение на американското държавно управление е извънредно значимо, тъй като поставя нещата на действителните им места и назовава персоните с същинските им имена. Тези избори в този момент са по-решаващи от предходните. Събра инерция упованието, че Васил Божков може да влезе в Народното събрание, което е скандално “, съобщи още Румяна Коларова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР