БГНЕС На 11 ноември тази година, с постановление на дежурен прокурор

...
БГНЕС
На 11 ноември тази година, с постановление на дежурен прокурор
Коментари Харесай

Жена е задържана за разпространение на наркотици в столицата

 БГНЕС На 11 ноември тази година, с разпореждане на дежурен прокурор в Софийска градска прокуратура, е арестувана за период до 72 часа 31-годишната Р.В.

Повдигнатото по отношение на нея обвиняване е за закононарушение по Наказателния кодекс.

Според събраните по делото доказателства на 10 ноември в гр. София, ж.к. " Красна поляна “ Р.В., без съответно позволение според Закона за надзор върху наркотичните субстанции и прекурсорите, е държала за разпространяване високорисково наркотично вещество – коноп с общо тегло 585,88 грама и обща стойност 3 515,28 лв..

Разследването се прави в 03 РУ-СДВР. Разпитани са очевидци, осъществен е оглед на местопрестъпление, както и други дейности за събиране и инспекция на доказателства. Установено е, че в опит да прикрие закононарушението, Р.В. е изхвърлила съвсем цялото количество коноп през прозореца, с цел да не бъде намерено в жилището ѝ от полицията.  

Жената е била арестувана на място от чиновници на Трето Районно ръководство в столицата.

Доказателствените материали са били задоволителни, с цел да се построи обосновано съмнение, че Р.В. е направила закононарушението, както и че е налице висока степен на социална заплаха на действието и дееца, обуславящи нуждата от задържането ѝ.

Разследването по случая продължава под управлението и надзора на Софийска градска прокуратура.

Предстои наблюдаващият прокурор да постанови мярка за неотклонение.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР