БГНЕС Легендарният кулинар Ути Бъчваров продължава да се бори с усложненията,

...
БГНЕС
Легендарният кулинар Ути Бъчваров продължава да се бори с усложненията,
Коментари Харесай

Ковид усложнения мъчат Ути Бъчваров

 БГНЕС Легендарният кулинар Ути Бъчваров продължава да се бори с затрудненията, които COVID-19 му нанесени. 

51-годишният квалифициран артист и тв водещ бе един от първите известни персони, които пипнаха китайската болест. Той се разболя дружно с жена си през юни предходната година, до момента в който цялото семейство бе на отмора в къща на към 80 километра от Варна.

Колоритният Ути не крие, че мъчно се оправя с последствията от вируса.

" След като прекараш короната, са налице много проваляне върху организма. А в случай че човек е с хронични заболявания, ситуацията става много комплицирано. След като се почистих от COVID-19, започнах да подвигам кръвно. Имах и проблеми със сърцето, та се наложи да взема ограничения ", издава Бъчваров в изявление пред столичен таблоид.

Година и два месеца, откакто бе диагностициран, той към момента взима хапчета за сърце. Ути обаче е удовлетворен, че най-малко един от здравословните си проблеми е съумял да пребори сполучливо. Години наред той имаше проблеми с хъркането, пише standartnews.com. 

" Това си е тип заболяване. Намерих решение на този проблем, който може да се трансформира в задължение при общуване. Използвам уред за сънна апнея. Спя като бебе, не хъркам от 5 години ", удовлетворен е постоянно усмихнатият готвач.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР