БГНЕС Кацаров не спазва собствените си разпоредби и трябва да бъде

...
БГНЕС
Кацаров не спазва собствените си разпоредби и трябва да бъде
Коментари Харесай

Искат глоба за Кацаров, разкарвал се без маска в парламента

 БГНЕС Кацаров не съблюдава личните си разпореждания и би трябвало да бъде санкциониран, счита члена на националното управление на Вътрешна македонска революционна организация.

не съблюдава личните си разпореждания и върви без маска в Народно събрание. Това излиза наяве от видео, качено в профила във " Facebook “ на члена на националното управление на Вътрешна македонска революционна организация Александър Сиди. 

Да гледаме какво прави Кацаров или да четем заповедите му, пита още войводата и добавя:

" Само преди няколко дни министър Кацаров обрече на гибел ресторантьорския и развлекателен бизнес в страната, издавайки своя заповед, с която се лимитира опцията им за работа. Заповед, която също по този начин постанова прецизно потребление на маски на закрито.

Това обаче не му пречи безочливо и цинично да не съблюдава личната си заповед, стоешком без маска в Народното събрание!

Повод за острата реакция е вчерашното посещаване на здравния министър в Народното събрание. По време на огромния митинг на ресторантьорите против новите ограничения, които ще доведат до финансов колапс целия бранш и ще обрекат на бедност стотици хиляди семейства Кацаров си разреши да се разхожда несмущаван, без да постави наложителната за всички, съгласно личната му заповед, маска в закрити пространства.

Още през днешния ден, пущам сигнал до столичната РЗИ, с цел да може да бъде санкциониран министър Кацаров, безапелационен е Сиди във видеото.

" Без значение дали си депутат, министър или президент, ти си задължен да спазваш законите в тази страна “, завършва обръщението си той.

Ние от Вътрешна македонска революционна организация неведнъж сме заявявали своята позиция, че е значим контролът на към този момент съществуващите ограничения, а не непрестанното налагане на нови правила, които заплашват цялата стопанска система. С какви очи ще изискваш от един притежател на заведение да затваря в 23 часа, когато ти самият не си слагаш защитната маска, която е наложителна от година половина и ти препотвърждаваш това предписание в последната си заповед, която е в действие от 07.09.2021 година?

Това е освен лицемерно. Това е проява на надменност. Ето за какво настояваме шефът на СРЗИ доктор Пенчев, да наложи наказване на лицето по надлежния ред, пишат в умозаключение от Вътрешна македонска революционна организация.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР