БГНЕС Бившият треньор на Левски Емил Велев-Кокала, наричан още и Джеймс,

...
БГНЕС
Бившият треньор на Левски Емил Велев-Кокала, наричан още и Джеймс,
Коментари Харесай

Хванаха Емил Велев-Кокала да шофира пиян

 БГНЕС Бившият треньор на Левски Емил Велев-Кокала, именуван още и Джеймс, е заловен да ръководи автомобил " Мазда “ с 1,7 промила алкохол в Етрополе. От прокуратурата оповестиха, че през днешния ден към 2:20 ч. в град Етрополе " на бул. " Руски “ е бил спрян от чиновници на Районно ръководство на Министерство на вътрешните работи Етрополе лек автомобил, марка " Мазда “ модел " ЦХ5 “ с лидер Е.В. на 58 години “.

Проверката с дрегер е установила съществуване на алкохол 1,7 на хиляда, показва се в известието.

Още през днешния ден е почнало бързо произвеждане против лидера за закононарушение по чл.343 б ал.1 от Наказателен кодекс. На Джеймс е предявено обвиняване с разпореждане на районна прокуратура Етрополе от 25.06.20г. Взета му е мярка за неотклонение " Подписка “.

Наблюдаващият прокурор е подхванал ограничения за навреме и законосъобразно осъществяване на следствието, както и за събиране на доказателства, установяващи правото на благосъстоятелност на транспортното средство, за застраховане за отнемането му в интерес на страната, защото същото е послужило за осъществяване на закононарушението, за което ще бъде сезиран Районен съд Етрополе, осведоми Дарикнюз.

Моторното транспортно средство е приобщено като материално доказателство по делото.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР