БГНЕС Това, което малко силно ме притеснява, че след като три

...
БГНЕС
Това, което малко силно ме притеснява, че след като три
Коментари Харесай

Асен Василев: Това е координирана атака на ДПС и Тошко Йорданов срещу мен

 БГНЕС " Това, което малко мощно ме тормози, че откакто три пъти ме каниха да вземам участие в държавно управление от Има Такъв Народ, в този момент се случи това. Тук съгласно мен се вижда една доста дълга ръка на координирана офанзива на Движение за права и свободи и против мен “.

Това съобщи служебният финансов министър в отговор на обвиняванията от страна на водача на парламентарната група на " ИТН “, че е откраднал интелектуална благосъстоятелност.

" Всички каузи (за които приказва ) съм си ги спечелил в съда в Ню Йорк. Така че няма никакъв проблем. Случаят беше в пресата през 2013 година ", сподели Василев с коридорите на Народното събрание.

Малко по-рано ръководителят на парламентарната група на " ИТН " упрекна от трибуната в пленарна зала, че водачът на " Демократична България " се пробва " да реди държавно управление " и се пробва да вкара в кабинета служебния финансов министър, срещу който се водят каузи за кражба на интелектуална благосъстоятелност и който е банкрутирал компания, в която е бил съучастник.

По думите на Йорданов съпредседателят на " Демократична България " се пробва да вкара лица със противоречива известност в бъдещето държавно управление и със своите дейности ще докара до неуспех на договарянията за кабинет и нови избори.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР