БГНЕС Нуждата от промени беше очевидна, гневът на протестиращите изисква такива

...
БГНЕС
Нуждата от промени беше очевидна, гневът на протестиращите изисква такива
Коментари Харесай

Джамбазки: Радев вижда своето бъдеще като министър-председател

 БГНЕС " Нуждата от промени беше явна, гневът на протестиращите изисква такива промени. Надявам се да са добре премислени и да няма повече за този мандат. Имам персонална благосклонност към Младен Маринов, мисля, че е отличен експерт ". Така стартира изявлението си пред Канал 3 евродепутатът и зам.-председател на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки.

" Никога не ми е хрумвало да е бил под въздействие на Движение за права и свободи. При всички положения е добър експерт, минал по цялата стълбица. Скандалите към политическите акции му костваха поста. Хора, които доскоро споделяха, че да развяваме знамето е Байганьовщина, в този момент го вършат, играят хора. Надявам се повече хора да се сетят за националния трикольор. Огромната част от хората, необвързани с партии, откровено развяват знамето ", разяснява той.

" Трябваше да се разреши на първите, декларирали митинг в " Росенец ", да си го проведат, другото беше провокация. Цялото напрежение в обединението идваше от това, че ГЕРБ избраха да работят с Движение за права и свободи, да вземем за пример доброволните отряди. С министър Горанов сме имали доста политически конфликти, само че не са имали нищо общо с Движение за права и свободи ", показа Джамбазки.

 

" Атака " към този момент са в съпротива. Поне по този начин се държат. Да изкара мандата си обединението ще е добре за страната, само че не и за обединението. Пред Българска национална телевизия бяха политическите провокатори, не другите от митингите. Имаше деятели на " Да, България ", които настояват, че когато замерят жена и я наричаш по избран метод, е вярно ", съобщи евродепутатът. 

 

" Без всяко подозрение желаят да показват митинга като про " Да, България ", има техни напъни и на президента да сътвори негово крило, има парчета оскъдни и от тогавашното Българска социалистическа партия – Мая Манолова и други. Опитват се да овладеят митинга, само че дано застават с имената си. Октомври, ноември, декември митингите ще бъдат обществени ", сподели още гостът.

 

" Няма да има пари за пъдпъдъчи яйца, ще има разтърсвания в цяла Европа. Би било безразсъдно да хвърлим кърпата, тази чаша би трябвало да се изпие до края, би било изменничество към гласоподавателите, не можеш да участваш в ръководството единствено когато е цветя и рози. Непочтено би било и не е в стила на Вътрешна македонска революционна организация ", добави той.

 

" Национализмът не е запазена марка. Който успее да формулира национални тези добре, той ще получи поддръжка. Не виждам конкуренция в митингите, а съперници. Те желаят излизане от Европейски Съюз, смяна на Конституцията, узаконяване на гей-браковете ", разкри зам.-председателят на Вътрешна македонска революционна организация. 

 

" Според мен Румен Радев вижда своето бъдеще като министър-председател, само че зависи по кое време се проведат изборите ", счита Ангел Джамбазки.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР