БГНЕС >До 72 часа Северин Красимиров трябва да бъде изправен

...
БГНЕС >До 72 часа Северин Красимиров трябва да бъде изправен
Коментари Харесай

Убиецът на Виктория вече е в България, кой адвокат ще го защитава?

БГНЕС >
До 72 часа Северин Красимиров би трябвало да бъде изправен пред Русенския областен съд, който да се произнесе по настояването на прокуратурата за непрекъснатото му задържане под стража. На 12.10.2018 година в Министерството на правораздаването бе получено формалното единодушие на немската прокуратура за предаване на оповестения за интернационално търсене български жител Северин Красимиров. Съгласно полученото известие, за това е осведомена и прокуратурата на България, заяви тогава от Министерство на правосъдието.

Нито един юрист в Русе не желае да пази бруталния палач на телевизионната водеща. Всички служебни юристи са отказали да поемат отбраната му. Един от листата обаче не е имал избор и ще се изправи паралелно до килъра в правосъдна зала. Към момента той към момента не се е срещнал със случая.  Малко след 18 часа довечера Северин Красимиров кацна с цивилен полет от Франкфурт на летище София. Кола на правосъдна защита го чакаше на а
След това ще тръгне за Русе, където ще бъде гледана мярката му за неотклонение. Все още не е ясно по кое време ще дойде в града край Дунава. Мярката за неотклонение сигурно ще се гледа в идващите 72 часа, оповестява Нова телевизия. Близки на свиреп убитата Виктория упорстват за най-тежкото наказване. По-рано през днешния ден някогашният й брачен партньор Свилен Максимов изрази мнение, че доста юристи ще се редят на опашка, с цел да пазят това нещо. " Не изпитвам завист на прокурорите и съдиите, които ще го съдят, тъй като цялата страна в този момент тях гледа. Първата им задача е да му дадат такова наказване, че другите изверги които обикалят и обмислят такова нещо, да видят и знаят, че няма да им се размине. Това е най-важната им задача ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР