БГНЕС Александър Паунов напуска ПГ на БСП за България, той не

...
БГНЕС
Александър Паунов напуска ПГ на БСП за България, той не
Коментари Харесай

Нинова: Паунов потвърди за разговора с Божков, напуска ПГ на БСП за България

 БГНЕС " Александър Паунов напуща ПГ на " Българска социалистическа партия за България ", той не е член на Българска социалистическа партия и диалогът му с Божков не ни ангажира ", това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по време на конференция в централата на партията

" Във връзка с показаните през днешния ден от прокуратурата записи на диалози, които взе участие наш съдружен сътрудник Александър Паунов, той не е член на Българска социалистическа партия. Той е ръководител на друга партия, която е в обединението " Българска социалистическа партия за България ".

Разговорът на Александър Паунов не ангажира по никакъв метод нито партията Българска социалистическа партия, нито ПГ на " Българска социалистическа партия за България ". Никой няма право да използва Българска социалистическа партия за свои персонални или корпоративни ползи. Ръководството се събрахме, разговаряхме с Александър Паунов, той удостовери диалога. Още през днешния ден подава заявление за овакантяване на ПГ на " Българска социалистическа партия за България ", сподели още Нинова.

Във видеото - На 10 юли 2020 година обвиненият Васил Божков организира диалог с лице, за което съгласно информация на ДАНС има възможност да е Александър Паунов - народен представител от Българска социалистическа партия, водач на Комунистическата партия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР