Бг Барби се оплака, че нейния лекар отказал да й

...
Бг Барби се оплака, че нейния лекар отказал да й
Коментари Харесай

Бг Барби се оплака: Лекарят ми отказа да ми помпа още устните!

Бг Барби се оплака, че нейния доктор отказал да й помпа повече устните с хиулорон

Той, който от години уголемява джуките й декларирал, че в случай че продължава може да си докара некроза на устните и лицето си.За това се оплака момичето с най-големите джуки в обществената мрежа.

Само че Андреа Иванова от Бургас не се отказала. Гордата собственичка на най-голямата уста съобщи, че ще продължава да поставя филъри в устата си.

„ Той като не желае, не желае, загубата е за него. Намерих в нета немска лекарка, която пази девойките с уголемени устни. И не се тормози да им прави процедури. Тогава взех решение да се свържа с нея. И тя да продължи да ми прави промени по лицето ми, щом в България ми отхвърлят “, заинатила се е бургазлийката.

Затова Бг Барби има намерение да лети до такава степен, с цел да продължи да уголемява джуките си. Но първо й следва да се дипломира в Софийския университет със компетентност „ Немска педагогика “.

„ Свикнала съм с хейта, аз съм над нещата “, фука се джукестата кокона.

Андреа продължава да чака своя принц, само че получава единствено оферти за свалки. Тя радва загорели мъжкари в заплатен сексуален уебсайт. Твърди, че те й оферират да й купят самолетните билети до Германия, само че тя изрично отказвала.

Досега Бг Барби е пръснала над петдесет бона, с цел да осъществя фантазията си и да се трансформира в известната жива кукла. Освен джуките, тя усъвършенства скулите и брадичката си, като върхът й е шест вливки за броени часове.

Инфо: Crimesbg.com

 

Тагове: БГ Барби Андреа Иванова джуки най-големите джуки филъри хиулорон
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР