БФВолейбол представи домакинството на България на световния шампионат за младежи

...
БФВолейбол представи домакинството на България на световния шампионат за младежи
Коментари Харесай

Ганев: Тези момчета имат бъдеще и ще успеят да го докажат в София

БФВолейбол показа семейството на България на международния шампионат за младежи до 21 години през септември и октомври. Зала "Левски София " ще одобри дуелите от българска страна, а другият хазаин на шампионата е Италия, а президентът на родната централа Любо Ганев се надява страната да приема по-често огромни конгреси.

"Конкуренцията за семейството беше доста огромна. Работата, която имахме с италианската федерация в предишното, сподели решаващата дума. Този тим нямаше да има никакви надпревари през тази година. Тези момчета имат бъдеще и благоприятни условия и ще съумеят да го потвърдят в София. Поздравления за Левски и вложителите. Това ще бъде интернационалното кръщене на тази зала. Условията тук са фантастични, нека по-често имаме събития тук. Всички имаме вяра в момчетата, те могат да създадат доста добър шампионат. Дано има и аудитория и залата да бъде цялостна. Намерили сме сътрудници. Ще създадем всичко допустимо да подсигурим нужното на тима. Вярваме в момчетата. Могат да създадат добър резултат. Дано се насладим на хубави мигове ", съобщи президентът на БФВолейбол Любо Ганев пред медиите.
Селекционерът на българския тим Найден Найденов се надява на цялостно себераздаване от страна на младите национали.

"От федерацията дадоха късмет на тези момчета. Ако не бяха техните старания, годината би била изгубена. Момчетата ще могат да покажат опциите си. Отборът заслужава да играе на подобен конгрес. Хубаво е, че двама от състава ни са в мъжкия тим. Това има дава самочувствие и оказва помощ и на другите към тях. Момчетата имат благоприятни условия. Ако не вярвахме в тях, федерацията нямаше да прави тези старания и да влага. Надявам се да дадат всичко от себе си ", разяснява Найденов.

Мондиал 2021 ще се организира от 23 септември до 3 октомври.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР